2012. március 20., kedd

WEDDING MAKEUP
Egy következő sminkterv , haladó menyasszonyok számára.

Mindazoknak ajánlanám, akik nem elsőáldozásuk után egy nappal készülnek azonnal férjhez menni , hanem akik már sikeresen kiélvezték nőiességüket és ezt szívesen használják is .
Azoknak akik szeretnék kiemelni szemük szépségét , határozottabban mint ha csak egy kis natur szemfestéket pattintanának fel a szemükre.

A szemre egy füstösebb hatású sminket álmodtam meg ,amit a félreértések elkerülése céljából azonnal meg is magyarázok mit jelent.!
 
-Tehát nem a fekete szemceruza szétmaszatolása ujjal szemöldökig, vagy azon is túl , hanem egy kiválasztott szín , akár egy őz barna, indigó kék , vagy padlizsánszín szép elsatírozása egy halványabb kevésbé erős árnyalatú, részemről főként valami világosabb karamella színű szemfestékkel. "Mintha a sötét szín elszállna, elenyészne mint a fúst a szélben "

Amikor ezt szépen feltette a sminkesünk az esküvő napján a szemükre , határozottan kijelenteném még mindig ,ne próbálkozzanak ezen a napon saját magukat  kisminkelni.. hagyják ezt a műveletet a szakemberre .
Valószínűleg nem a sminkes árának megspórolása fogja megmenteni a családi kasszát , hanem a 30 sosem látott családi rokon kihagyása az esküvői vacsoráról.
Tehát Ha a sminkes felrakta a füstös szemsminket és még akár egy tusvonallal meg is erősíti és ezt megnyugvással konstatálják a tükörben , hogy milyen szépen kiemeli a szemszínüket , nem marad más hátra hagyják, hogy a sminkes befejezze  a munkáját és élvezzék azt, hogy egy gyönyörű nőies sminket viselve tudják kimondani életük értelmének azt a bizonyos IGEN-t a  megfelelő kérdésre..


Sok sikert Krisztián.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése